POŠALJITE UPIT

/

/

/
/


/


Transferi

zračne luke, autobusni i željeznički kolodvori

Kontakt
  • Jungić Ričard
  • adresa: Porečka 24 a 52440 Poreč
  • gsm_1: +385 91 427 99 00   
  • tel: +385 52 427 990 

O nama

Ukoliko želite da Vaše putovanje bude bez stresa obratite nam se sa punim povjerenjem, jer mi smo Vaš pouzdani partner koji će Vas po najprihvatljivijim uvjetima i u najkraćem vremenu odvesti na traženu destinaciju. Transfere vršimo u zemlji i inozemstvu na svim Aerodromima, Željezničkim stanicama, Autobusnim Kolodvorima, gdje vi trebate.

Dugogodišnje iskustvo u transferima i rad u turizmu naša je garancija da će Vaše želje biti ispunjene, a samo putovanje lakše i udobnije. Govorimo njemački, engleski, talijanski i ruski.

Osim klasičnih taxi usluga i transfera  nudimo još različite izlete, te najmove vozila sa vozačem kao sa ili bez vodiča na vašem jeziku. Naš zadatak je učiniti Vaš odmor bezbrižnim i zanimljivim, uz nas upoznat  ćete klasičnu Istru a i isto tako pokazati ćemo Vam i tajne koje nudi ovaj poluotok. Uz izlete po Istri organiziramo izlete i u ostale dijelove Hrvatske kao što je Zagreb ili pak nacionalni park Plitvička jezera. Prilagođavamo se svim vašim željama, jer naš moto je zadovoljan gost naša je najbolja reklama.

Taxi - Richi

Naša vozila